Konzum: 38 milijuna kuna za dividende

Bez autora
Aug 24 2011

Trgovački lanac Konzum za isplatu dividende izdvojit će 38,59 milijuna kuna, odlučila je glavna skupština tog trgovačkog lanca. Konzum, trgovački lanac u sastavu koncerna Agrokor, u prošloj je godini ostvario dobit u iznosu od 412,79 milijuna kuna, od čega će se, prema odluci skupštine, u zadržanu dobit rasporediti oko 374,2 milijuna kuna, a za isplatu dividende namijenjeno je 38,59 milijuna kuna. Skupština Konzuma dala je razrješnicu Upravi i Nadzornom odboru tvrtke, a za revizora poslovanja za ovu godinu izabrana je tvrtka Baker Tilly Discordia d.o.o. iz Zagreba, navodi se u izvješću s glavne skupštine objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Konzum: 38 milijuna kuna za dividendeTrgovački lanac Konzum za isplatu dividende izdvojit će 38,59 milijuna kuna, odlučila je glavna skupština tog trgovačkog lanca. 

Konzum, trgovački lanac u sastavu koncerna Agrokor, u prošloj je godini ostvario dobit u iznosu od 412,79 milijuna kuna, od čega će se, prema odluci skupštine, u zadržanu dobit rasporediti oko 374,2 milijuna kuna, a za isplatu dividende namijenjeno je 38,59 milijuna kuna.

Skupština Konzuma dala je razrješnicu Upravi i Nadzornom odboru tvrtke, a za revizora poslovanja za ovu godinu izabrana je tvrtka Baker Tilly Discordia d.o.o. iz Zagreba, navodi se u izvješću s glavne skupštine objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik